Запит зворотнього дзвінка
X

Ваше ім`я

Ваш номер телефону

Текст повідомлення

  •   +380 (342) 750 757
      +380 (32) 253 2446, +380 (44) 384 3161
    📱  +380 (99) 309 4942, +380 (68) 530 9987
    @  europatourif@gmail.com

ВІЗА АВСТРІЇ (ШЕНГЕН)

« назад

Картинки по запросу віза до австрії

Період К-ть в’їздів Ціна
 30/15 одноразова 150 Евро
 180/90 Мультивіза 260 Евро

Вартість туристичної візи:

- для  дорослого – 60 євро

- для дітей до 18 років та пенсіонерів – безкоштовно

- студенти до 21 року за наявності нотаріально завіреної заяви від батьків про фінансування подорожі з довідками з роботи та банку оплачують 100 грн.

- при відкритті візи лише дітям або пенсіонерам вартість послуг без консульського збору становить 100 грн.

Оплата приймається в євро або в грн. по комерційному курсу на день оплати.

 как читать шенгенскую визу

Необхідні документи для дорослих

1. Анкета  консульства Австрії:

- роздруковується на кожного туриста, на двох окремих аркушах

- кожен турист особисто ставить підпис на стр.3 (п.37), та стр. 4 в нижній правій частині;

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Австрії

2. Закордонний паспорт, копія 1-ї ст. та всіх шенгенських віз.

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії дитини з 5 років. До 18 років діти можуть бути вписані в паспорта батьків.

- при наявності двох паспортів, подаються обидва паспорти з копіями всіх сторінок;

- якщо попередній паспорт було здано в ОВІР, то про його ануляцію у громадянському паспорті має стояти про це відмітка. Якщо відмітки нема, необхідно брати довідку в ОВІРІ про ануляцію, яка перекладається на нім.мову;

3. Копія внутрішнього паспорта: всіх сторінок, де є відмітки.

- для громадян інших країн – посвідка на проживання.

4. Дві кольорові фотографії:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

5. Клопотання про оформлення візи;

6. Довідка з місця роботи (подивитись зразок), перекладається на нім.мову :

- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата (рекомендований оклад від 4000 грн.), гарантія збереження посади та окладу на період подорожі.

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

-   для працівників, які працюють менше 2 тижнів, додатково подається копія трудової книжки, завірена мокрою печаткою підприємства з перекладом першої сторінки та останнього запису на нім.мову;

- довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати видачі установою.

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

6.1. Якщо турист – приватний підприємець:

- копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності (перекладається на нім.мову);

-  довідка з податкової інспекції про доходи за останні звітний період  (перекладається на нім.мову);

- щоквартальні звіти не приймаються!

6.2. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення (перекладається на нім.мову);

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців (перекладається на нім.мову).

6.3. Якщо турист – студент:

- довідка з місця навчання, на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами учбового закладу.

6.4. Для непрацюючих:

- нотаріально завірена заява про спонсорство від близького родича;

- документи, що вказують на родинні зв’язки між ними;

- фінансові документи спонсора: довідки з роботи та банку, згідно п.6 та п.7.

7. Довідка з банку про залишок на рахунку, перекладається на нім.мову:

- рекомендований залишок 1500 євро на особу

- в оригіналі, з мокрою печаткою банку;

- на фірмовому бланку з назвою банку, адресою та стаціонарними телефонами філії, що видала довідку, з даними співробітника банку, що підготував довідку;

- довідка дійсна для подачі протягом 30 днів від дати видачі банком;

- посольство Австрії НЕ ПРИЙМАЄ  Тревел Чеки ( Travel Cheques )

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов'язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

8. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу, перекладаються на нім.мову.

9. Підтвердження про транспортний засіб  - туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  «зелена карта» та копія  водійських прав і техпаспорта. Увага! Другий листок оригіналу «зеленої карти» посольство не повертає.

10. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі:

- обов’язковим є подача в посольство оригіналу корінця страхового полісу;

- при відкритті візи до Австрії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Зверніть увагу: Якщо віза відкривається під автомобільний тур, наприклад, з проживанням в готелі 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з розрахунком +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру та + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхового полісу 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів.

 Необхідні документи для дітей

11. Анкета  консульства Австрії:

- роздруковується на кожну дитину, на двох окремих аркушах

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Австрії. Підпис ставиться на стр.3 (п.37), та стр. 4 в нижній правій частині;

12. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:

- має бути дійсним не менше 90 днів від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки. "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- при наявності двох проїзних документів, подаються обидва, з копіями всіх віз;

13. Дві кольорові фотографії, згідно п.4.

14. Клопотання про оформлення візи.

15. Копія свідоцтва про народження дитини, перекладається на нім.мову.

16. Довідка з місця навчання, де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі дитини (перекладається на нім.мову).

17. Нотаріальний дозвіл від іншого з батьків та копія його внутрішнього паспорту, якщо дитина подорожує лише з одним із батьків (перекладається на нім.мову).

Обов'язково ОРИГІНАЛ дозволу!!!

18. Копії віз батьків та копії їх внутрішніх паспортів, якщо відкривається віза тільки дитині.

Важлива інформація

- Для подачі в посольство довідки мають бути перекладені на німецьку мову. Переклади документів мають бути виконані особою, що добре володіє мовою, оскільки неправильні або неточні переклади можуть призвести до непорозуміння та до відмови у видачі візи.

За Вашим бажанням довідки можуть бути перекладені менеджерами нашої фірми за додаткову плату - 30 грн.ст.

- Працівники посольства зберігають за собою право попросити надати додаткові документи, або запросити туриста на співбесіду.

- Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

- Документи осіб, які подорожують разом (члени сім'ї, друзі, знайомі ,колеги) повинні подаватись разом !

- Документи на візу приймаються до роботи не пізніше ніж за 17 робочих днів до початку туру!!!

- У роботу приймаються лише анкети розміщені на нашому сайті, друковані або заповнені вручну чітким розбірливим почерком!!!

- Просимо всі документи комплектувати згідно нумерації списку.

- НЕВІРНО СФОРМОВАНИЙ ПАКЕТ ДОКУМЕНТІВ В РОБОТУ НЕ ПРИЙМАТИМЕТЬСЯ!!!!