Запит зворотнього дзвінка
X

Ваше ім`я

Ваш номер телефону

Текст повідомлення

  •   +380 (342) 750 757
      +380 (32) 253 2446, +380 (44) 384 3161
    📱  +380 (99) 309 4942, +380 (68) 530 9987
    @  europatourif@gmail.com

Болгарська віза

« назад

Карта Болгарии

Вартість туристичної візи:

- для дорослого - 45Євро

- для дітей до 18 років, пенсіонерів та студентів (обов'язкове  подання копії відповідного посвідчення) - 10 євро.

Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Похожее изображение

Необхідні документи для дорослих

1. Оригінал закордонного паспорту та копія його першої сторінки:

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 9 місяців від дня закінчення подорожі,

- у паспорті повинні бути принаймні одна вільна сторінка для дорослого та одна вільна сторінка на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки "4" і "5" - "Особливі відмітки" не приймаються до уваги;

- посольство приймає продовжені паспорти,

Увага: посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі у випадку, якщо після шлюбу прізвище змінено та подружжя подорожує з дітьми.

2. 2 фото 3,5х4,5 см.

3. Заповнена анкета 

4. Для пенсіонерів - копія пенсійного посвідчення.

5. Для студентів - копія студентського квитка.

6. Копія медичної страхівки на всіх учасників подорожі.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2012, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку + 2 дні до поч. туру та + 2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів.

Необхідні документи для дітей

Важливо:

- дітям, яким виповнилось 17 років, необхідно мати власний проїзний документ ОБОВ’ЯЗКОВО,

- для дітей старше 5 років, що вписані у паспорт одного з батьків, обов’язковим є наявність фото в паспорті батьків.

7. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана у паспорт одного з батьків. Проїзний документ має бути дійсним не менше 9 місяців від дня початку подорожі.

8. 2 фото 3,5х4,5 см;

9. Копія свідоцтва про народження;

10. У випадку, якщо дитина подорожує без батьків або з одним з батьків, додатково подається нотаріально завірений дозвіл від обох або одного з батьків на виїзд дитини до Болгарії та копії громадянських паспортів обох або одного з батьків. Якщо у дитини немає одного з батьків, то надаються відповідні документи.

11. Копія медичної страхівки.

Зверніть увагу: Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2012, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку + 2 дні до поч. туру та + 2 дні після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів.