Запит зворотнього дзвінка
X

Ваше ім`я

Ваш номер телефону

Текст повідомлення

  •   +380 (342) 750 757
      +380 (32) 253 2446, +380 (44) 384 3161
    📱  +380 (99) 309 4942, +380 (68) 530 9987
    @  europatourif@gmail.com

ВІЗА ДО АНГЛІЇ

« назад

Картинки по запросу англія карта

УВАГА! Подача документів на відкриття візи відбувається особисто туристом та за попереднім записом в on line режимі.

Похожее изображение

- Для запису необхідно заповнити анкету і  вказати адресу готелю та період проживання.

- Оплата за візу здійснюється на місці, вартість – 1053 грн. для всіх категорій.

- консульство розглядає документи від 14 до 21 робочих днів і залишає за собою право затримувати видачу документів, без пояснення.  Тому рекомендуємо подавати документи завчасно.

До послуг компанії входить:

-  заповнення анкети для подачі у посольство он-лайн

-  запис на співбесіду

-  консультація по пакету документів

Для перегляду інформації натисніть на “+”

Необхідні документи для дорослих

закордонний паспорт (дійсний не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі)

- копія українського паспорта

2 фото 3,5х4,5 см. (80 % обличчя на білому фоні)

- довідка з місця роботи (+переклад), з вказанням наступних даних:

* ім’я та прізвище працівника, його посада, стаж роботи, місячний оклад

*замітка про надання йому відпустки з гарантією збереження посади на момент поїздки

* назва і точна адреса підприємства, контактні стаціонарні телефони центрального офісу

(при наявності адреса і телефони філії, де дійсно працює заявник візи). Довідка виписується на фірмовому бланку з

підписами директора і головного бухгалтера.

- довідка з банку про залишок на рахунку (+переклад)

- копія свідоцтва про одруження/ розлучення/смерть одного із подружжя (+переклад)

- копія українського та закордонного паспорта чоловіка/дружини

документи на власність майна (квартири, авто і т.д.) +переклад

ваучер на готель

- лист або запрошення від приймаючої сторони

- страховий поліс з покриттям 30 000 євро

- бронювання авіаквитків

***Рекомендується подавати додаткові документи, що підтверджують доходи сім’ї (установчі документи, сертифікат власника акцій) +переклад

Необхідні документи для дітей

- 2 фото 3,5х4,5 см (80% має займати обличчя)

- копія свідоцтво про народження дитини (+переклад)

- довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі). +переклад

- якщо дитина подорожує лише з одним із батьків необхідно мати нотаріальний дозвіл від іншого з батьків +переклад

Картинки по запросу англія