Запит зворотнього дзвінка
X

Ваше ім`я

Ваш номер телефону

Текст повідомлення

  •   +380 (342) 750 757
      +380 (32) 253 2446, +380 (44) 384 3161
    📱  +380 (99) 309 4942, +380 (68) 530 9987
    @  europatourif@gmail.com

Італійська віза

« назад

 

Картинки по запросу ИТАЛИЯ ВІЗА

Вартість італійської візи в євро
Термін італійської візи 360/90 180/90
Кількість в’їздів однократна мульти
Ціна візи 160 260

- діти до 18 років та пенсіонери – 25 євро послуги візового центру

- якщо віза відкривається тільки дитині або пенсіонеру - 25 євро послуги візового центру + 100 грн. послуги компанії

Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

Термін оформлення візи: 15 днів, при умові готових апостилів/легалізації документів.

Строк оформлення подвійного апостилю через ТО Трайдент бл.14 днів, що додаються до 15 дня оформлення візи. Вартість 550 грн.

Просимо взяти до уваги корективи у переліку документів, необхідних для відкриття візи до Італії для дітей до 18 років:

з 01.10.2013 Консульство Італії скасувало вимогу відносно апостилізації доручення на виїзд дитини від обох батьків.

Тобто:

- нотаріальне доручення від обох батьків залишається обов’язковим документом,

- для подачі документів це доручення лише перекладається на англійську або італійську мову у бюро перекладів, яке обов’язково засвідчує переклад своєю печаткою.

Картинки по запросу ИТАЛИЯ ВІЗА

Необхідні документи для дорослих

1. Анкета  консульства Італії 

- роздруковується на кожного туриста;

- кожен турист особисто ставить два підписи – п.37 на 3 стр. та  та в нижній правій частині на 4 стр.;

- за дітей підписує анкету один з батьків, в чий паспорт вписана дитина, або в супроводі якого дитина буде перебувати в Італії.

2. Закордонний паспорт та копії всіх його сторінок.

- посольство не приймає продовжені паспорти та паспорти на дівочому прізвищі, якщо після шлюбу прізвище змінено !

- закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення «коридору» візи;

- у паспорті повинні бути принаймні дві вільні сторінки або один розворот для дорослого та стільки ж на кожну вписану дитину, якщо їй відкривається віза.  Сторінки “4″ і “5″ – “Особливі відмітки” не приймаються до уваги;

- копії паспорту мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

- якщо у туриста на руках кілька актуальних закордонних паспортів, необхідно подавати всі оригінали та копії до них. Під час розгляду паспорти залишаються в консульстві.

- якщо паспорт анульовано повинна бути відповідна відмітка в внутрішньому паспорті або довідка з ОВІРу.

- ксерокопії заповнених сторінок попереднього закордонного паспорту, за наявності;

- якщо в паспорт вписані діти: ОБОВ’ЯЗКОВА наявність фотографії, що відповідає віку дитини.

3. Копії всіх сторінок громадянського паспорту, :

-  копії мають бути чіткими, на листі формату А4, по 2 розвороти на сторінці з дотриманням порядку сторінок.

4. Дві фотографії кольорові:

- розмір фотографій 3,5 х 4,5 см на білому фоні, 70-80% фотографії повинна займати голова;

- фото мають бути чіткими, однаковими, і зробленими не пізніше ніж за 3 місяці до подачі документів в посольство та не мають біти використані для попередніх віз.

- скановані фото не допускаються;

- фотографії подаються всіх учасників подорожі, включно з дітьми будь-якого віку.

5. Клопотання про оформлення візи.

6. Документи з роботи:

6.1. Довідка з місця роботи з обов’язковою розбивкою зарплати за останні 6 місяців.  Документ перекладається на італ. або англ. мову.

- на фірмовому бланку, з адресою та контактними телефонами (з кодом міста) установи, що видала довідку, за підписом директора та головного бухгалтера установи. У випадку відсутності в організації бухгалтера, обов’язковою є фраза «Посада бухгалтера не передбачена»;

- у випадку, коли турист є директором установи, довідку підписує заступник директора та бухгалтер.

- має бути вказано: дата прийому на роботу, посада, заробітна плата (рекомендований оклад від 4000 грн.), фраза про гарантію збереження посади та окладу на період подорожі.

- у випадку, коли турист працює менше 3 місяців, аналогічна довідка подається з попередньго місця роботи;

- розбивка зарплати може бути як на окремому бланку, так і включена в загальну довідку;

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов’язковому порядку. Неправдивість поданих даних може стати причиною відмови у відкритті візи.

Картинки по запросу ИТАЛИЯ ВІЗА

6.1.1. Повна копія трудової книжки з мокрою печаткою утсанови на всіх сторінках (перша сторінка та сторінка з актуальним записом перекладається на італ. або англ. мову).

6.1.2. Оригінал контракту з роботодавцем та його копію, завірену печаткою роботодавця, якщо турист працює за контрактом. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

6.2. Якщо турист – приватний підприємець:

- оригінал і копія свідоцтва про державну реєстрацію суб’єкта підприємницької діяльності. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

- довідка про доходи з податкової інспекції за останні шість місяців чи звіт за останній квартал з адресою та телефонами установи, з мокрою печаткою. Документ перекладається на італ. або англ. мову;

Додатково:

- копії свідоцтва платника єдиного податку або ПДВ. Документ перекладається на італ. або англ. мову;

- копії звітів про прибутки за два останні квартали, завірені у податковій службі. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

6.3. Якщо турист – працівник приватного підприємця:

- довідку з роботи із зазначенням зарплати за останні шість місяців,

- копію трудової книжки, завірену печаткою роботодавця (або трудовий договір, завірений печаткою Центру зайнятості),

- копія трудової книжки, згідно п.6.1.1. або копія трудового договору. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

- довідку про трудові відносини з податкової інспекції та копію,

- копію свідоцтва про реєстрацію роботодавця, завірену печаткою роботодавця.

Картинки по запросу ИТАЛИЯ ВІЗА

6.4. Якщо турист – пенсіонер:

- копія пенсійного посвідчення. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

- довідка з пенсійного фонду про нарахування пенсії за останні 6 місяців з адресою та телефонами пенсійної установи.  Документ перекладається на італ. або англ. мову.

6.5. Якщо турист – студент:

- копія студентського квитка. Документ перекладається на італ. або англ. мову;

- копія всіх сторінок залікової книжки (перша сторінка та сторінка з актуальним записом перекладається на італ. або англ. мову);

- довідка з місця навчання, на фірмовому бланку, з мокрою печаткою, з адресою та контактними телефонами учбового закладу. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

7. Фінансові гарантії надаються окремо на кожного туриста старше 18 років :

7.1 Оригінали дорожніх чеків (Travelers Cheque), іх копії з обох боків, всі квитанції про їх купівлю:

- чеки з розрахунку 50 євро на особу на день перебування;

- підпис туриста на чеках має співпадати з підписом у закордонному паспорті;

7.2. Кредитна картка міжнародних платіжних систем (VISA, MASTER CARD, AMERICAN EXPRESS):

Довідка про залишок на банківському рахунку та копія картки з обох сторін до цього рахунку. Документ перекладається на італ. або англ. мову :

- довідка з банку з зазначенням ПІБ власника картки та її номеру, на фірмовому бланку з підписом представника банку та мокрою печаткою з зазначенням залишку на картковому рахунку (з розрахунку 50 євро на особу на день перебування). Термін дії довідки – до 21 дня.

- копія картки з обох сторін має бути чіткою, з підписом клієнта (підпис має співпадати з підписом закордонного паспорту),

- дата видачі картки не менше як за 3 місяці до подачі документів та дійсна протягом всього періоду подорожі;

- депозитні рахунки не приймаються!

Увага: при наявності іменної картки міжнародних платіжних систем, достатньо надати чек з банкомату, без довідки. Термін дії чеку – 3 дні на момент подачі документів у Візовий центр.

 

8. Документи про стабільність фінансового стану:

- копії документів, що підтверджують володіння пакетом акцій, нерухомістю, автотранспортом тощо.

9. Спонсорська заява оформлена у нотаріуса. Документ перекладається на італ. або англ. мову. Надається у випадках: якщо турист не працює, якщо зарплата або пенсія менше 3000 грн, для неповнолітніх та студентів. Спонсорську заяву може надавати лише близький родич. До заяви додаються:

- документи, що підтверджують родинні зв’язки. Документ перекладається на італ. або англ. мову;

- довідка з роботи, згідно п.6-6.3;

- копія трудової книжки, згідно п.6.1.1.;

- якщо спонсор не їде у подорож, турист має надавати дорожні чеки.

10. Копія свідоцтва про одруження  чи про розірвання шлюбу. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

11. Підтвердження про транспортний засіб  – туди і назад:

- бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус;

- у випадку подорожі на власному автомобілі –  оригінал «зеленої карти» та копії водійських прав і техпаспорта.

12. Медичний страховий поліс на всіх учасників подорожі:

- обов’язковим є подача в посольство оригіналу корінця страхового полісу та його копія;

- при відкритті візи до Італії обов’язковою вимогою є оформлення в нашій компанії комплексного страхування – медичного та від фінансових ризиків.

Зверніть увагу: Якщо віза відкривається під автомобільний тур, наприклад, з проживанням в готелі 05.01-12.01.2012, тоді медичний страховий поліс повинен бути виписаний з розрахунком +2 дні до поч. туру та +2 дні після закінчення туру та + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхового полісу 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 12 днів.

З 01.06.2012 згідно вимог Косульств Країн членів Шенгенської зони обов’язкове вказання у медичній страхівці наступної інформації: Страховий захист надається відповідно “Рішення Ради ЄС 200417EG щодо медичного страхування подорожуючих осіб”

Необхідні документи для дітей

13. Дитячий проїзний документ, якщо дитина не вписана в паспорт:- проїзний документ має бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення «коридору» візи,

- повинна бути принаймні одна чиста сторінка. Сторінки “Особливі відмітки” не приймаються до уваги;

13.1. Якщо дитина вписана в паспорт:

- наявніть вклеєної фотографії дитини будь-якого віку!

- фотографія має відповідати віку дитини. Якщо дитина підросла, необхідно вклеювати актуальну фотографію в ОВІРі;

- дитина може бути вписана у паспорт одного з батьків до 18 років!

14. Дві фотографії, згідно п.4

15. Оригінал та копія свідоцтва про народження дитини. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

16. Довідка з місця навчання, з номером школи, адресою та телефонами, підписом директора та мокрою печаткою. Документ перекладається на італ. або англ. мову.

17. Оригінал нотаріальної згоди на виїзд дитини за кордон від обох батьків, навіть, якщо дитина їде у супроводі обох батьків. Доручення перекладається на англійську або італійську мову у бюро перекладівяке обовязково засвідчує переклад своєю печаткою. ТО Трайдент приймає цей документ вже перекладеним та засвідченим печаткою.

В заяві зазначається:

- що дитина виїжджає за кордон в Італію,

- дати подорожі,

- паспортні данні супроводжуючих дитини.

Увага! Заява не повертається.

17.1. У випадку відсутності одного з батьків замість дозволу на виїзд дитини від нього необхідно надати інші акти громадянського стану, що підтверджують цю відсутність та видані не менше ніж за 6 місяців до подачі в посольство. Ці документи подаються з подвійним апостилем або апостиль + легалізація.

18. Копії громадянських паспортів батьків.

19. Копії всіх сторінок громадянського паспорту дитини за наявності.

20. У випадку, якщо відкривається віза одній дитині, обов’язково додаються документи одного з батьків вказані в п. 6, 7 і 9 необхідних документів для дорислих.

УВАГА!!! За вимогою Консульства Італії діти до 18 років можуть отримувати італійську шенгенську візу тільки за умови подорожі разом з одним або обома батьками, в зв’язку з цим документи на дитину, що подорожує у супроводі третьої особи Консульством не розглядається, і можливості для отримання італійської візи немає.