Запит зворотнього дзвінка
X

Ваше ім`я

Ваш номер телефону

Текст повідомлення

  •   +380 (342) 750 757
      +380 (32) 253 2446, +380 (44) 384 3161
    📱  +380 (99) 309 4942, +380 (68) 530 9987
    @  europatourif@gmail.com

Чешська віза

« назад

Картинки по запросу чехія

 Вартість чеської шенген візи в євро
Термін чеської візи туризм туризм туризм/бізнес
Кількість в’їздів 60/30 180/90 мульти
Ціна візи 150 250 350

- Увага!!! Приймаються лише цілі та непошкоджені купюри.

  • Термін оформлення візи:
    Згідно з чеським законодавством прийняті заяви можуть розглядатись протягом терміну до 30 днів.

Картинки по запросу чехія віза

Необхідні документи для дорослих

Охайний закордонний паспорт
Важливо!  Закордонний паспорт повинен бути дійсним не менше 6 місяців від дня закінчення подорожі. У паспорті повинні бути принаймі дві вільні сторінки для дорослого та дві вільні сторінки на кожну вписану дитину.  Сторінки “4″ і “5″ – “Особливі відмітки” не приймаються до уваги.
Посольство не приймає продовжені паспорти !!!
якщо у туриста був попередній закордонний паспорт або на руках є кілька паспортів, то подаються їх ксерокопії 1-ї ст. та усіх віз
-  2 фото 3,5х4,5 см. на білому фоні , 80% обличчя (без посмішки, без окулярів, відкритий лоб і вуха). Не сканована ! Фотографія має бути свіжа, не старше 4 місяців. (ОБОВ’ЯЗКОВО!)
-  заповнена анкета.
довідка з місця роботи з вказанням заробітньої плати (не менше 4 000 грн.) посади і гарантією збереження посади, на фірмовому бланку (“з шапкою” де вказана адреса і контактні телефони роботи) та підписами директора і головного бухгалтера. Обов’язково має бути вказано, що на час відпустки за працівнтиком зберігається робоче місце.

Увага! в довідці повинні бути вказані дійсні телефони підприємства, які будуть обдзвонюватись співробітниками посольства в обов’язковому порядку.

Для приватних підприємців:,
- довідка про доходи з податкової інспекції за останні 2 квартали;
- копія свідоцтва про державну реєстрацію субєкта підприємницької діяльності завірена нотаріально!!!
Для пенсіонерів:
- копія пенсійного посвідчення;
- довідка про отриману пенсію за за останні 3 місяці;
- виписка з банку про наявність рахунку та залишок на ньому
- або довідка з місця праці одного із членів сім’ї та нотаріально завірена заява про фінансування
Для безробітних:
 - виписка з банку про наявність рахунку та залишок на ньому

- або довідка з місця праці одного із членів сім’ї та нотаріально завірена заява про фінансування

-  обов’язковa наявність рахунку в банку або наявність кредитної карточки та виписки з банку про стан рахунку на момент видачі довідки

(РЕКОМЕНДОВАНИЙ ЗАЛИШОК 200 ЄВРО НА ОСОБУДЕНЬ ТУРУ !!! )
-  копія свідоцтва про одруження  для одружених, які подорожують
-  копія внутрішнього паспорта (всіх сторінок, де є відмітки);
підтвердження про транспортний засіб  – туди і назад (бронювання авіаквитків, квитків на поїзд, автобус; а у випадку подорожі на власному автомобілі – копія «зеленої карти» та фотокопія водійських прав і техпаспорта)
копія медичної страхівки (Якщо у Вас тур, наприклад, з 05.01-12.01.2010, тоді медична страхівка повинна бути виписана з розрахунку +1 день до поч. туру та +1 день після закінчення туру + 15 днів (коридор) тобто, термін дії страхівки 03.01-29.01.2010 з терміном перебування 10 днів).

Необхідні документи для дітей
у дітей, старше 14 років має бути окремий проїзний документ;
2 фото 3,5х4,5 см
копія свідоцтво про народження дитини
довідка з місця навчання (де вказано, що адміністрація навчального закладу не заперечує щодо подорожі).
- копію нотаріально завіреного дозволу від обох батьків на виїзд дитини закордон.

Картинки по запросу чехія